Helman lyhennys hinnasto

ompelimo espoo

ILTAPUKUJEN HELMAN LYHENNYS

Helman lyhennyksen hinta määräytyy helmakerroksista ja niiden ympärysten tai lyhennettävän alueen mukaan, esim. laahukselliset puvut lyhennetään yleensä vain edestä ja hieman sivusauman yli.

Jokainen helmakerros maksaa erikseen mutta hinta määräytyy sen mukaan kuinka näkyvä kerros on tai vaikea työstää. Tyllipuvuissa kerrokset leikataan yhdessä jos vain mahdollista, riippuen miten hyvin kerrokset toimivat yhdessä.

Isoissa puvuissa laskemme aina tarjouksen helmalle. Yleensä isojen hääpukujen helmat ovat 200-350€ luokkaa ja isot vanhojentanssipuvut 150-200€. Hää- ja vanhojentanssipuvut eroavat toisistaan yleensä kerrosmäärällä ja vanhojentanssipuvuissa on yleensä yksinkertaisemmat helmarakenteet.

Jos helmassa on pitsireuna, kirjonta, paljetteja, kuvioiden siirtoa yms. niin hinta neuvotellaan aina tapauskohtaisesti. Pliseeratun kankaan helmanlyhennyksessä silitystyö maksaa erikseen

Helman lyhennykseen tai ilmaiseen hinta-arvioon on hyvä varata aikaa. Alustavan hinta-arvion saat laittamalla sähköpostilla muutaman kuvan puvusta sekä tietoa helman ympärysmittoista sekä helma kerrosten määrän.

Otathan sovitukseen mukaan kengät, joita sinun on puvun kanssa tarkoitus käyttää.